Pla de curs 2016-2018

convocatoria-consellEl treball el vam començar el passat curs 2015-2016 i va finalitzar amb el XV Consell Nacional, concretament amb l’orientació: “Com donem a conèixer el missatge de la JOC”.

Aquest tema de fons és com estem fonamentant la nostra militància jocista i com aquesta fonamentació ens ajuda a arribar a altres joves de la classe obrera, fent processos d’iniciació de qualitat, iniciant a la militància [no només a joves adolescents, sinó a tot el jovent en general] i fent accions transformadores amb d’altres joves.

En l’últim Consell vam consensuar uns objectius fonamentals amb els seus mitjans per a treballar-los.

Com a Joventut Obrera Cristiana (JOC) és un repte fonamental viure i renovar la nostra fe i missió jocista avui, amarar-nos-en, de sentir-nos-la nostra i de treballar, amb la resta del Món Obrer, per transformar les precàries i indignes situacions actuals. El Moviment sent la necessitat de renovar-se i de viure l’espiritualitat jocista, l’opció per la classe obrera, la iniciació, l’acció personal i col·lectiva, amb la ferma convicció que és Déu Pare que treballa amb les nostres mans, amb Jesucrist de company de camí i amb la força de l’Esperit. I sense perdre de vista allò que ens identifica com a Moviment Especialitzat d’Acció Catòlica.

Que tot aquest treball nascut al XV Consell Nacional no es quedi en aquest material, sinó que ens empenyi a fer vida d’aquests objectius.

Rebem-lo doncs amb les mans obertes i planifiquem el curs perquè no ens passi de llarg. Donem sentit a les pautes que tenim a continuació posant i passant la nostra vida pels diferents objectius i mitjans.

Bon camí i bona feina!

Descarregate’l!

PLA DE CURS 2016-2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s