Material 2018-2020

La campanya Joventut que lluita, joventut que es dignifica. #DignitatContraLaPrecarietat neix com a resultat del buidatge dels mapes conceptuals que vam estar fent durant els mesos d’octubre- novembre del 2018 per saber quines eren les preocupacions dels i les joves.

WhatsApp Image 2020-02-11 at 12.47.44

Quan debatíem, veiem, xerràvem a la comissió, sortien diversos temes que interessaven: malalties mentals al món dels joves, la implicació al barri, les relacions interpersonals, les relacions de poder, la pobresa energètica, la impossibilitat d’accés a un habitatge en condicions dignes, etc. Eren temes molt diversos entre si, però vam poder englobar-los en una de les preocupacions que sortia de la sensibilització:
La dignitat dels i de les joves.

Tot pensant a la comissió, vèiem que la joventut no es valora. Tenint en compte aquest punt de partida, coincidíem que, si no es valora o no lluita per dignificar-se, no pren les regnes de la seva vida i, per tant, no reivindica, no s’implica o tolera relacions desiguals, perquè no se sent capaç de posar-se en acció per a poder transformar el seu entorn, els seus ambients, les seves amistats i ell o ella mateix/a

Per tant, tenim una missió! Hem de fer saber a tota persona jove (i també creure’ns-ho cadascuna de nosaltres, ja que no som una bombolla dins la joventut de la Classe Obrera) que som dignes, que tenim el poder –i la responsabilitat– de canviar tot allò que vulguem.

Material JUTJAR 2020