FESTA DEL RETROBAMENT

on

El dissabte 29 de Maig la JOC Nacional de Catalunya i les Illes vam celebrar a la parròquia de Badia del Vallès la Festa del Retrobament. La federació acollidora ens va mostrar un gran espai verd al barri, ja que feia molt de temps que no ens trobàvem com a moviment en aquesta zona.

A l’arribada vam poder veure i saludar presencialment un munt de persones amb qui feia més d’un any que no compartíem espai ni somriures cara a cara. Vam dinar en grups petits, va ser un moment genial per compartir vivències i anècdotes dels dies que havíem estat sense trobar-nos mentre gaudíem del dinar solidari que Càritas ens va preparar.

Després de dinar vam divertir-nos realitzant la dinàmica de retrobament que cada federació havia preparat, va ser una estona molt alegre just abans de l’eucaristia. Aquesta va ser el moment on celebrar totes juntes tot allò que ens havíem estat explicant, deixant l’ofrena de la campanya realitzada fins llavors i, més introspectivament, agraint que tot seguís anant tant bé a la resta de fedes encara la situació viscuda.

Després d’un munt de fotos i esbarjo, la Sílvia Urbina de Justícia i Pau va presentar-nos el projecte Empremta CO4, on a partir del curs que ve ens hi implicarem per a treballar amb els i les joves la justícia global i l’ecologia integral d’ara en endavant.

Mossèn Ivan, de la parròquia de Badia, encarregat de Càritas de la zona, ens va explicar els projectes de l’organització i tota la gran feina que hi ha darrere.

A l’acte reivindicatiu es va llegir el manifest i vam omplir tot un mural amb aquelles conseqüències i esperances de la pandèmia que ens vam explicar, amb un somriure, després de tant de temps.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s