Celebració del 8 de març del 2021

El passat 8 de març vam celebrar el dia de la DONA TREBALLADORA, en aquesta diada tot i que no va haver-hi una gran manifestació vam fer petits actes per tal de reivindicar l’equitat de gènere que actualment no existeix. 

  • El dia 7 de març algunes de les nostres militants van acompanyar a les companyes de Alcem la veu en la seva lluita per reivindicar el paper de la dona en l’església. En aquest dia es va llegir un manifest i es va poder fer una petita trobada a la plaça de la catedral. Aquí us adjuntem la seva pàgina web i una petita notícia d’aquest acte.

https://es.alcemlaveu.org/post/europapress-es–catalunya

  • El dia 8 de març vam compartir per les xarxes socials el testimoni de Fina Faidella una gran militant/ obrera de vida . Una lluitadora en vida.
  • També us adjuntem el comunicat que vam realitzar dintre la POC per aquesta diada tan important
  • I el passat diumenge 14 de març a traves del ZOOM vam fer un “debat sobre el feminisme”. Encara que ens hauria agradat més participació, va ser una trobada increïble de diàleg i compartir testimonis viscuts!♀️ 💪 🔊📜Paraules importants de la trobada: compartir, equitat, desconstrucció, lluita…

Aquí us adjuntem també el treball inicial realitzat per treballar abans del debat.

Moltes gràcies a totes per participar, va ser molt bonic poder compartir aquests moments totes juntes i seguir desconstruint-nos en aquesta societat patriarcal que ens oprimeix i condiciona en cada pas que fem!💪

Seguim treballant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s