JORNADA MUNDIAL PEL TREBALL DECENT

La Jornada Mundial pel Treball Decent està promoguda arreu del món cada 7 d’octubre per l’Organització Internacional del Treball (OIT) i per la Confederació Sindical Internacional (CSI).

Aquests dies la reivindiquem com a moviment jove i cristià, hem de fer una reflexió global sobre la qualitat de treball en la que vivim i lluitar per unes millors condicions i un treball més digne!La plataforma Església pel Treball Decent ha redactat per aquest dia tan important un manifest on queden reflectides totes les precarietats viscudes actualment per la classe obrera.


Ahir vam tenir el plaer d’assistir a la taula rodona “FEINA I COVID: Triem un altre camí” de la plataforma Església pel Treball Decent a la seu de Cristianisme i Justícia. Han participat com a ponents Miriam Feu, Àngels Tejada, Antón Costas, catedràtic d’Economia de la Universitat de Barcelona, Chakir el Homrani conseller de Treball i Afer social de Catalunya i Toni Mora de CCOO. Us adjuntem l’enllaç del vídeo de YouTube per tal que ho pugueu seguir

Aquesta tarda continuem amb la convocatòria a la plaça de la Catedral de Barcelona, per tal de fer un acte públic reivindicatiu sobre aquesta diada tan important. Veniu a compartir amb nosaltres i no us oblideu de les mascaretes i el gel desinfectant.

VINE I PARTICIPA!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s