Assemblea Nacional 2019

WhatsApp Image 2019-10-16 at 10.48.15

El passat diumenge 13 d’octubre les militants de la JOC Nacional de Catalunya i les Illes ens vam trobar per celebrar l’Assemblea Nacional a l’Institut-Escola Trinitat Nova, un espai educatiu amb caràcter de barri que va ser reconstruït aquest estiu. Vam ser acompanyades tot el dia per membres de la Pastoral Obrera, i dels moviments germans de la HOAC i l’ACO.

La jornada va començar amb la pregària, on vam cantar tots a l’una el Canto a la libertad. Posteriorment, es van compartir dos testimonis molt emotius: el testimoni de final de responsabilitat de la Lorena Cabrera, acabant tres anys com a presidenta de la JOC Nacional de Catalunya i les Illes, seguit del testimoni del relleu de la Nuria Ibáñez, que comença la respectiva responsabilitat. Finalment, van ser presentades les noves tres militants de la JOC.

A mig matí, el Secretariat Nacional ens va explicar el contingut del nou pla de curs 2019-2021, La militància ben fonamentada en l’estil de vida de Jesús. A continuació, els responsables federals ens van presentar el Calendari Nacional i l’Informe de Gestió. Després, la Comissió Nacional d’Economia va mostrar els seus objectius i l’Estat de Comptes Nacional. Per últim, la Comissió Nacional de Campanya va exposar els seus objectius i la proposta de revista com a recull de les accions de les federacions.

Després de dinar, totes juntes al pati de l’Escola-Institut, vam continuar l’assemblea amb un treball per grups formats per militants de diferents federacions sobre la necessitat d’una comissió a nivell nacional de xarxes socials.

Per acabar, vam donar gràcies a Déu per tot el treball fet tot celebrant una Eucaristia a l’església Sant Josep Obrer amb l’acompanyament de membres de la comunitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s