EMERGÈNCIA CLIMÀTICA !!!

Davant l’emergència climàtica que estem patint, els i les joves de la JOC donem suport a la vaga i les manifestacions convocades aquest divendres 27 de setembre pel moviment Fridays For Future. Com a joves obrers i cristians constatem que la crisi ecològica és una crida, com diu el bisbe de Roma, Francesc, a “una conversió interior” (Laudato si’ 217).

Per tant, hem de prendre’ns seriosament el medi ambient i hem de responsabilitzar-nos de la casa comuna, que és l’obra creadora de Déu. En aquesta situació, hi té una gran responsabilitat el capitalisme, que cerca el benefici d’uns pocs a costa del patiment i exclusió de molts (pobles i persones). És, per tant, una “economia que mata”(Evangelii gaudium 26). Volem aixecar la veu dels qui els hi prenen i que dia rere dia lluiten per reivindicar que la terra sigui la casa comuna de tots els éssers que hi viuen.

Per afrontar aquesta realitat, pensem que l’única opció possible és la coordinació amb altres entitats, perquè davant d’una emergència global és necessària una resposta col·lectiva i organitzada. Com a joves volem tenir un futur més digne i sostenible i creiem que és el moment d’actuar.

65d53e0b-3a11-4499-8093-d93364482522

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s