La REM!!!

 

IMG-20190729-WA0072

Aquests dies hem estat  la REM ! Una trobada de 5 dies a Oporto (Portugal), on hem pogut conèixer amb més profunditat els militants de la JOC Estatal, JOC de Portugal, YCW d’Anglaterra i Gal·les, JOC d’Itàlia i la JOC de França. A més d’altres convidats, com el president de la CIJOC, Brerhanu Sinamo. Fet que ens a ajudat a comprendre la dimensió internacional de la JOC.

Durant la trobada, hem realitzat una Revisió de Vida sobre la nostra situació laboral i la perspectiva de futur que tenim. A més, hem pogut tenir espais de formació com les conferències de “Futuro del Trabajo” i  “Snoyd 2018”  on s’ha pogut veure una perspectiva més amplia de la situació en la que ens trobem com a Joves Obrers Cristians arreu del món. Les conclusions que en vam extreure les vam poder plasmar en l’acte reivindicatiu, al centre d’Oporto. Defensant el  nostre futur com a joves treballador/res.

En tota la trobada no han faltat moments lúdics i divertits! Fins i tot vam poder conèixer Oporto! Com a JOC Nacional aquestes jornades ens han donat la possibilitat de poder conèixer-nos millor i  fer caliu. Gràcies totes les federacions pel seu esforç i implicació!

Només ens queda agrair a la JOC de Portugal i a la Comissió d’Europa per haver-nos acollit tant bé i pel seu esforç en tota l’organització d’aquestes Jornades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s