LA JOC CELEBRA L’ASSEMBLEA NACIONAL 2018

El passat diumenge 21 d’octubre la militància de la JOC Nacional de Catalunya i les Illes vam celebrar la nostra Assemblea Nacional d’inici de curs al Centre Cívic Plaça Europa de l’Hospitalet de Llobregat, lloc molt important per als militants de la federació de la Zona Sud-El Pla, que acollia l’assemblea, perquè va ser el fruit d’una de les seves accions.

L’assemblea va començar amb el testimoni de final de responsabilitat de l’Aida Valle, que
acabava els tres anys com a Responsable Nacional d’Iniciació i Extensió. El Daniel López i el Jordi Muñoz, Responsables Nacionals de Campanya i d’Economia, respectivament, també van compartir els seus testimonis d’inici de responsabilitat com a nous membres del Secretariat. A continuació, vam presentar els nous militants de la JOC.

Al llarg del matí, els responsables federals, com a membres del Comitè Nacional, van presentar el Calendari Nacional, l’Estat de Comptes Nacional i l’Informe de Gestió. Després, les diferents Comissions Nacionals van explicar els seus objectius.

Després de dinar tots plegats en rotllana davant el centre cívic, vam continuar l’assemblea amb una formació sobre l’organització del moviment que ens van oferir l’Alba i el Dani del Consell Nacional de Joventut de Catalunya. A partir de les dinàmiques que ens van proposar, vam compartir les diferents experiències que tenim de l’organització del moviment, allò que ens ajuda a participar-hi i allò que ens ho dificulta.

Per acabar, vam donar gràcies per tot el treball fet tot celebrant una Eucaristia a l’església de Santa Eulàlia de Provençana.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s