Multilateral 2018

Els Secretariats de la JOC (Joventut Obrera Cristiana) del sud d’Europa: Portugal, Espanya, Itàlia i Catalunya; ens hem reunit a Porto, Portugal,  del 18 al 21 de maig de 2018. Durant aquestes dies de trobada hem treballat, compartit i reflexionat, a través de la Revisió de Vida Obrera, sobre: “La militancia cristiana com a vocació per a tota la vida” i ” Som Acció Catòlica en relació amb d’altres moviments”
Ha estat un espai per comparir experiències, reflexions i passes a donar en comunitat per ajudar a descobrir als i les joves del món obrer la seva vocació a viure una vida digne com a fills i filles de Déu. El jovent obrer cristià estem cridats a tindre un paper fonamental dins l’Església i a la societat, per això volem aportar alternatives des de l’Evangeli que siguin signe d’esperança per als i les joves d’avui.

“Un jove treballador val més que tot l’or del món, perquè no és un esclau, ni una màquina ni un animal de càrrega sinó fill i filla de Déu”: J. Cardijn

Han estat 4 dies de treball intens on marxem amb nous reptes per a continuar caminant cap a una militància per a tota la vida, reconeixent-nos, com a moviment, vàlids i necessaris com a Acció Catòlica Especialitzada en el món obrer.

Representant la JOC Nacional de Catlaunya i les Illes, hi hem participat: Lorena Cabrera (Presidenta), Aida Valle (Responsable d’Iniciació i Extensió) i Jaume Fontbona (Consiliari Nacional).

A més dels Secretariats de Portugal, Italia, Espanya i Catalunya, també hi van ser presents i ens van acompanyar: Berhanu Sinamo (President Internacional de la CIJOC – Coordinadora Internacional de la Joventut Obrera Cristiana) i en Joan Ramón Marín (Consiliari Europeu de la CIJOC)

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s