Vides Tancades: vetlla de pregària davant el CIE de Barcelona

• El Grup de visites al CIE de la Fundació Migra Studium (Servei Jesuïta a Migrants) ha convocat pel dissabte 20 de gener a les 18h, una vetlla de pregària davant el CIE de la Zona Franca de Barcelona.

• Aquesta és la quarta edició de la vetlla que pretén solidaritzar-se amb la situació dels interns, denunciar les condicions de vida i privació de llibertat que suposen els CIE, i demanar-ne el seu tancament.

NO HI FALTEM!

——–

Des de fa uns anys el grup de voluntaris que visita el CIE organitza una VETLLA DE PREGÀRIA amb l’objectiu de DONAR A CONÈIXER LA REALITAT DELS CIE.

Es tracta de solidaritat amb les persones internades al CIE i es tracta també d’un acte de denúncia d’una violència gratuïta que deshumanitza a qui la pateix però que acaba per deshumanitzar-nos a tots i a totes. Així ho formulen els organitzadors “A través de la música, la pregària i el silenci volem apropar-nos a l’altre com un germà i en aquest reconeixement recuperar tots plegats la dignitat sempre amenaçada. I volem alhora pacíficament però fermament demanar el tancament dels CIE d’una vegada i per sempre”.

El dissabte 20 de gener a les 18h es celebrarà la vetlla de pregària enguany amb el títol Vides tancades.

Organitzada pel grup de voluntaris que visita el CIE té enguany l’adhesió de Acció Catòlica Obrera (ACO), Arrels Sant Ignasi, Associació Dahira Jazboul Xoulob, Càritas Diocesana de Barcelona, Centre Cultural Islamic de Catalunya, Centre Social Domingo Solá (Ekumene), Cristianisme i Justícia, Delegació Diocesana de Pastoral Obrera, Delegació Diocesana de Pastoral Social, Fundació Carles Blanch, Fundació la Vinya, Fundació Privada Viarany, Fundació Salut Alta, JOC Nacional de Catalunya i les Illes, Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MECECC), Justícia i Pau, Santa Anna Hospital de Campanya

Per a més informació: https://www.migrastudium.org/php/noticia.php…

cartell vetlla cie 2018 dinA5_jpG

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s